Skip to content
Politică

Ponta, aprig nemulțumit de Raluca Prună: „Această Ana Pauker / Monica Macovei a zilelor noastre!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, aduce critici grave la adresa ministrului Justiției din guvernul lui Dacian Cioloș, Raluca Prună.

„În 2016 Ministreasa Raluca Prună (această Ana Pauker / Monica Macovei a zilelor noastre) amenință judecătorii de la Curtea Constituțională în legatură cu deciziile pe care aceștia urmează să le ia în perioada următoare!
După cum puteți vedea mai jos, în 2010 un alt Ministru al Justiției băsisto-securist, stimabilul Cătălin Perdoiu, îi amenința pe judecătorii care aveau curaj să admită cererile bieților profesori ce contestau tăierea salariului cu 25% (decisă atunci de Băsescu și slugile sale printre care la loc de frunte era Perdoiu)!
Ce s-a schimbat din 2010 până azi!?
1. În primul rând USL a demonstrat că se poate și altfel, în 2012-2015 Ministrul Justiției (oricum s-a numit acesta) fiind de partea oamenilor și nu a celor care comit abuzuri;
2. Deputatul Alina Gorghiu, cea care proteja oamenii simpli dar și judecătorii de abuzurile lui Predoiu, acum s-a transformat în tovarășa Alina Gorghiu Dej – apărătoarea Prunei! Ce jalnic, ce trist!
Duminică putem vota asemenea farisei, asemenea oameni fără coloană și rușine?! Sunt sigur că nu!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook

2 comentarii la “Ponta, aprig nemulțumit de Raluca Prună: „Această Ana Pauker / Monica Macovei a zilelor noastre!”

  1. Mai jalnic si fara rusine ca acest abject numit Ponta nu am vazut.Omul acesta nu stie sa piarda si el a pierdut.Sper ca in curand sa ne cam lase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *