Skip to content
Politică

Ponta: Ar trebui gândită o reacție care să salveze PSD!

www.nineoclock.ro
" "

Fostul premier al României, Victor Ponta, vineri seara, pe pagina personală de Facebook, a scris un mesaj în care se adresează social-democraților.

Mai exact, fostul premier susnține în postarea sa că ”ar trebui gândită o reacție care să salveze PSD”, acesta făcând referire la cei doi miniștri din Guvernul condus de Mihai Tudose care au intrat în vizorul DNA.

" "
" "

Citiți și UPDATE Rovana Plumb, agățată și ea / Demisie la vârful Guvernului? Shhaideh, URMĂRITĂ PENAL de DNA

”Eu m-am retras de la conducerea PSD in 2015 pentru ca nu am vrut sa pun tot partidul sa raspunda zi de zi la niste acuzatii care ma priveau doar pe mine ( oricat de neadevarate sunt acestea)! Asa cred ca era obligatia mea fata de PSD si fata de propria constiinta!

Acum PSD este intr-un moment mult mai greu in care lucruri grave care nu au legatura cu Partidul apar in discutia publica si in justitie / ar trebui gandita o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai/ sa raspunzi la ceva atat de serios si de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel putin iresponsabil – si oricum ineficient!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *