Skip to content
Politică

Ponta: Ar trebui gândită o reacție care să salveze PSD!

www.nineoclock.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, vineri seara, pe pagina personală de Facebook, a scris un mesaj în care se adresează social-democraților.

Mai exact, fostul premier susnține în postarea sa că ”ar trebui gândită o reacție care să salveze PSD”, acesta făcând referire la cei doi miniștri din Guvernul condus de Mihai Tudose care au intrat în vizorul DNA.

Citiți și UPDATE Rovana Plumb, agățată și ea / Demisie la vârful Guvernului? Shhaideh, URMĂRITĂ PENAL de DNA

”Eu m-am retras de la conducerea PSD in 2015 pentru ca nu am vrut sa pun tot partidul sa raspunda zi de zi la niste acuzatii care ma priveau doar pe mine ( oricat de neadevarate sunt acestea)! Asa cred ca era obligatia mea fata de PSD si fata de propria constiinta!

Acum PSD este intr-un moment mult mai greu in care lucruri grave care nu au legatura cu Partidul apar in discutia publica si in justitie / ar trebui gandita o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai/ sa raspunzi la ceva atat de serios si de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel putin iresponsabil – si oricum ineficient!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *