Skip to content
Politică

Ponta arată cu degetul spre Dragnea: Îl supără adevărul! EXCLUSIV

ziaruldeinvestigatii.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea a avut marți pe unul dintre holurile Parlamentului o primă reacție în ceea ce privește scandalul momentului.

Mai exact, fiindu-i solicitată o poziție în legătură cu cele publicate luni în Evenimentul Zilei de către Dan Andronic (privind eventualele chefuri la care Dragnea ar fi participat alături de Codruța Kovesi, Florian Coldea, Victor Ponta ș.a.), șeful PSD a declarat că nu a fost în decembrie 2013 ”la nicio întâlnire de genul acesta”.

„Eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul acesta, dar, dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal – trebuie să se verifice cu seriozitate această situație”, a declarat Liviu Dragnea.

În acest context, contactat de redacția Psnews.ro, pentru a oferi o declarație la reacția liderului PSD, fostul premier al României Victor Ponta ne-a declarat scurt că:

”Adevărul îl supără pe domnul Dragnea și are reacții necontrolate din acest motiv”, a susținut Victor Ponta, pentru PSNEWS.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *