Skip to content
Politică

Ponta arată cu degetul spre zona politică de dreapta privind dezvoltarea extremismului: Opinia lui Marian Munteanu…

Fostul premier Victor Ponta a criticat, într-o postare pe Facebook, ONG-urile care şi-au îndreptat mult timp atacurile împotriva PSD, pentru ca acum să se trezească atacate de cineva care se revendică, la fel ca ele, ca fiind reprezentant al societăţii civile. Victor Ponta face trimitere la Marian Munteanu, candidatul PNL pentru PMB.

„Opinia dlui Marian Munteanu – candidatul PNL la Primaria Generala – despre cei de la GDS, IPP, SAR , ROMANI CRISS ( care si-au permis sa il critice putin dupa ce de peste 10 ani au criticat zi de zi orice initiativa, candidat, primar, parlamentar sau guvern al PSD doar pentru ca era vorba de PSD!!!)

Viata ne aduce situatii chiar mai amuzante decat ne puteam noi inchipui vreodata!

Update – ca sa fiu foarte clar inteles / NU sunt de acord cu cele exprimate de Dl MM / consider doar ca aceasta situatie este o lectie pt reprezentantii acestor ONG uri care, ducand o lupta partizana si obsesiva doar impotriva PSD , au ignorat faptul ca intoleranta, extremismul si radicalismul se dezvolta tocmai in zona politica de dreapta pe care au sustinut-o neconditionat!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, potrivit romaniatv.net.

Marian Munteanu a declarat că nu a făcut niciodată declarații antisemite și că înțelege cel mai bine tragedia Holocaustului, de pe urma căruia a suferit și familia sa.

Noi, când vorbeau de euro-atlantism acum 25 de ani, ăia semnau cu Moscova și acum vin ăștia să-mi spună mie că — vezi Doamne — eu sunt adversarul integrării României în UE. Nu le e puțin rușine? Eu am stat la închisoare pentru chestiunea asta. Știți cum am ieșit de la închisoare? Pentru că au venit congresmeni americani, deputați și i-au cerut lui Iliescu să mă elibereze pentru că sunt nevinovat. Tot sunteți cu netul. Puneți mâna și citați netul și vedeți ce declarau congresmeni americani. Pentru că asta am făcut să duc țara asta în UE și în NATO și vin trei indivizi care primesc niște bănuți de nu știu unde și sunt nemulțumiți că niște bugete acum o să dispară și ei spun că vorbesc în numele Bucureștiului. Nu le e rușine puțin?„, a afirmat el.

El a subliniat că nu îl demobilizează acest „atac din partea societății civile”, ci îl amuză, „pentru că se vehiculează prostii”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *