Skip to content
Politică

Băsescu aruncă bomba. Ilie Sârbu, ofițer în rezervă?

Președintele Traian Băsescu a aruncat o nouă bombă în spațiul public.

Acesta afirmă voalat că senatorul PSD Ilie Sârbu ar fi ofițer al SIE în rezervă.

„ E o încălcare a Constituției utilizarea ca ofițer a unui procuror? Răspunsul meu este da. E de interes public dacă un membru al Guvernului, chiar și primul ministru, a fost sau nu ofițer al unui serviciu de informații sau dacă tata socru mai e trecut în rezervă?”, a declarat Băsescu de la Cotroceni.

„Serviciile au devenit extrem de puternice și performante și tentația e să acapareze controlul și cât mai multă putere. Va trebui după alegeri să se gândească un sistem mult mai complex, adecvat capacității celor două servicii pentru ca ele să fie controlate”, a mai spus Băsescu.

8 comentarii la “Băsescu aruncă bomba. Ilie Sârbu, ofițer în rezervă?

  1. Domnule basescu sa o luam usor!!!! nu ati incalcat legea cand ati cerut lista,dar,de doua zile o incalcati!!! asta cred ca nu inteleget! la randul dumnealui nici domnul Melescanu nu a incalcat legea,diferenta intre voi este aceea ca MELESCANU inca respecta legea nu ca dumneavoastra!!Cum sa denigrati un om doar pentru faptul ca e printre putinii oameni care mai respecta legea,sau va suparat pentru ca nu a intrat in jocul dumneavoastra?!

  2. Inca sunt uimt cum de arunca el asa cu secrete prezinta legi cum vrea el …..dar nu se intreaba nimeni de unde le are ??? , daca SIE nu ii pune la dispozitie a mai ramas SRI-ul sau vreo agentie externa???

  3. Caruta cu coviltir , s-a pus in miscare—vizitiul MAGUREANU— incearca prin purtatorul sau de cuvant sa faca cat mai multe victime . LUME–LUME—vrem sa ne intoarcem–cu un numar de parasutism .

  4. Ilie Sarbu si fostul lui coleg actualmente preafericit patriarh sunt banuiti a fi cel putin colaboratori daca nu purtatori de grade inca de pe vremea fostei securitati

  5. Hai frate ma lasiiii , acum toti sunt ofiteri si eventual tot Melescanu i-a pus pe toti in functie .. Melescanu cu siguranta nu are nici-o treaba omul asta si , ca si in scandalul cu Ponta este bagat degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *