Skip to content
Politică

Ponta arunca bomba în PSD și dezvăluie ce va face dacă pierde alegerile prezidențiale

" "

Premierul Victor Ponta a dezvăluit, într-un interviu acordat celor de la Rtv.net, despre ce va face în ipoteza în care va pierde alegerile prezidențiale din această toamnă.

Actualul șef al PSD nu a ezitat și a răspuns tranșant la întrebarea ”Dacă își va depune mandatul de președinte al PSD, în cazul în care pierde alegerile prezidențiale”, afirmând ”categoric DA”.

" "
" "

Citește și: Primul lider PSD care face opoziție tandemului Dragnea & Ghiță

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea și-a anunat intenția de a candida pentru șefia PSD la Congresul din luna februarie a anului 2015, urmând să facă un tandem cu deputatul Sebastian Ghiță, cel care vizează un post de președinte executiv al partidului.

Rămâne de văzut dacă Victor Ponta va rămâne și în poziția de premier al României, în cazul în care își va depune mandatul de președinte al PSD, în ipoteza pierderii alegerilor prezidențiale.

Citește și: Încă un candidat la șefia PSD

Cu privire la viitorul premier al României, în cazul în care ajunge la Cotroceni, Victor Ponta a explicat cum s-a ajuns la un consens ideea unui viitor prim-ministru non- PSD.

”Cred ca viitorul premier trebuie sa fie profesionist, integru, experimentat si profund atasat valorilor euro-atlantice. Cred, in acelasi timp, in echilibru si in reprezentarea cat mai multor zone din societate la varful deciziei politice.

Presedintele si premierul trebuie sa faca echipa, dar fara sa vina obligatoriu din acelasi bloc politic. Asa aratam deschidere catre intreaga societate. Invingatorul nu trebuie sa ia tot – si acesta este sensul Marii Uniri de care vorbesc. Romanii trebuie sa se poata simti reprezentati chiar daca cel pe care l-au votat nu a castigat alegerile. Doar asa vom putea vorbi de un presedinte al tuturor romanilor”, a explicat Victor Ponta pentru rtv.net.

4 comentarii la “Ponta arunca bomba în PSD și dezvăluie ce va face dacă pierde alegerile prezidențiale

    1. Chiar nu intereseaza pe nimeni daca iese Ponta presedinte si il pune pe Tariceanu premier sau va fi invers. E vreo problema ??? Eu nu cred ! :)))

  1. Votez un presedinte care uneste cetatenii ideiile si poate ajung la un loc toate regiunile ce ni se cuvin cadrilater sudul rep moldova bucovina de nord si as lua si panonia macar jumate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *