Skip to content
Politică

Ponta aruncă pisica în curtea lui Dragnea în scandalul caselor lui Kovesi

timpuldevalcea.net

Fostul prim-ministru Victor Ponta aruncă pisica în curtea președintelui PSD, Liviu Dragnea, în scandalul caselor procuroarei Laura Kovesi.

CITIȚI ȘI: Sorina Matei, dezvăluiri despre casele fostei șefe a DNA: Kovesi, vecină cu Cocoș. Rolul lui Tăriceanu și Ponta DOCUMENT

Într-o postare de sâmbătă de pe Facebook, ex-premierul se spală pe mâini de acuzația lansată de către Sorina Matei, legată de faptul că în 2013 guvernul Ponta a dat o ordonanță de urgență de care a beneficiat Codruța Kovesi în ceea ce privește locuința de serviciu, deputatul de Gorj amintind că în acel moment viceprim-ministru era Liviu Dragnea.

Iată mesajul integral al lui Ponta:

„Sorina Matei a publicat niste informatii foarte adevarate despre locuintele folosite de Kovesi- foarte interesant! Dar …. De cate ori Kovesi are o problema Dragnea isi pune oamenii din presa sa distraga atentia cu o manipulare si sa o “spele” – asta credeti ca e obligatia lui in baza Protocolului pe care l-a semnat in 2014????

Ca sa o apere pe Kovesi de aceste noi dezvaluiri “prietenul” Dragnea a vorbit imediat cu jurnalistii pe care ii plateste el cel mai gras si i-a pus sa vina cu o minciuna : “Guvernul Ponta a dat Ordonanta de Urgenta ca sa primeasca Kovesi casa” !!!

https://m.dcnews.ro/chirieac-in-ingroapa-definitiv-pe-ponta…

Evident este o minciuna marca “Dragnea” prin care prostesc oamenii suficient de naivi sa ii mai creada :

1. Ordonanta de Urgenta 15/2013 a fost adoptata de Guvern in Martie 2013 ( Kovesi era la Bruxelles atunci si nu sef la DNA/ oricum nu prevedea nimic legat de Seful DNA)

2. Sorina Matei explica foarte clar faptul ca la Camera Deputatilor a fost adoptat un amendament in luna iulie care a fost folosit ( probabil ) catre DNA

3. Locuintele de serviciu se repartizau si atunci si acum de RAPPS in baza legii – eu personal, desi aveam dreptul, nu am beneficiat niciodata de asa ceva / nu cunosc daca si unde a stat Kovesi deoarece nu ne vizitam neavand relatii apropiate ( cum facea ea cu Dragnea)

Unii oameni sunt atat de naivi ( sau orbiti de patima si ranchiuna) incat sunt gata sa se autodenunte pentru ceva ce nu au facut niciodata ???? :

https://m.dcnews.ro/guvernul-ponta-i-a-dat-casa-lui-kovesi-…

Altii ( consilierii de acum ai lui Dragnea) uita ca in 2013 vicepremier al Guvernului Ponta pe care il injura ei acum era …. Liviu Dragnea ?!

De cate ori Kovesi are o problema Dragnea isi pune oamenii din presa sa distraga atentia si sa o “spele” – asta credeti ca e obligatia lui in baza Protocolului pe care l-a semnat in 2014????”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *