Skip to content
Politică

Ponta aruncă săgeţi spre „băsiştii vopsiţi”. Ce spune despre intrarea în Schengen

Prim-ministrul Victor Ponta aruncă săgeţi spre „băsiştii vopsiţi”. Ce spune demnitarul despre intrarea României în spaţiul Schengen.

„Desi poate nu suficient pentru cele 2-3 state membre care inca se opun pozitia de azi a Comisiei Europene este importanta pentru Romania!

(Ma intreb cat timp vor continua tot felul de basisti vopsiti recent in penelisti sa spuna ca nu intram in Schengen din cauza Guvernului)!” este mesajul lui Ponta publicat, joi, pe Facebook.

Sub text, premierul ataşează un link către o ştire potrivit căreia România şi Bulgaria sunt aproape de intrarea în Schengen, după cum a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Comsiiei Europene, Natasha Bertaud.

CITIŢI ŞI: Veste bună de la Comisia Europeană. Cum stăm cu aderarea la Schengen

1 comentariu la “Ponta aruncă săgeţi spre „băsiştii vopsiţi”. Ce spune despre intrarea în Schengen

  1. Pai, domnule Ponta, ce mare scofala mai este Schengen, acum cand valoarea ei s-a diminuat atat de mult incat intra sute de mii de nedocumentati din intreaga lume? Oricum granitele europene atat exterioare cat si interioare sunt ca gaurile unui Schweitzer. Nu cred ca mai inghite cineva gogoritza cu „securizarea” frontierei unei UE islamizate. Ca doar nu degeaba va construi Arabia Saudita 200 de moschei in Germania, iar dumneavoastra, domnule Ponta, sustineti infocat construirea celei mai mari moschei intr-un Bucuresti care, daca are cateva sute de musulmani. Vezi ciclul INVAZIA pe blogul (http://mipopescu.wordpress.com) – „Solidaritatea Globala”, „PSD si Islamismul”, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *