Skip to content
Politică

Ponta ascute securea războiului: Vreți să știți ce dorește exact „Sistemul” să facă din România din 2017?

Fostul premier al României, Victor Ponta, luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, ascute securea războiului, dezvăluind, în acelaşi timp, planul pentru alegerile parlamentare, la care se lucrează „cu toate puterile”.

„Vreți să știți ce dorește exact „Sistemul” să facă din România din 2017? Uitați-vă la Digi 24 (postul oficial al Propagandei) și citiți scrierile „agenților” de încredere care au fost plantați în diverse zone și acum „reincorporați” la Unitate!

Planul pe care îl puteți citi mai jos este opțiunea lor la care se lucrează cu toate puterile! Sigur că mai au un singur mic obstacol – alegerile parlamentare!

Rămâne de văzut dacă în Decembrie va câștiga poporul (reprezentat acum de PSD-ALDE) ca în 2012 USL sau va câștiga „Sistemul” (reprezentat și acum de PNL-PDL) ca în 2014!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook, ca reacție a unei analize jurnalistice.

12 comentarii la “Ponta ascute securea războiului: Vreți să știți ce dorește exact „Sistemul” să facă din România din 2017?

  1. e pacaca nu stiti cer vorbiti ati tirit tara asta unul ca vasile si dumneate domnule gogotavoi sunteti zero barat la minte pacat am distruns o tara bogata cu oameni ca voii

  2. Ce stie sa faca Pinocchio cel mai bine, sa minta, s-a vazut la alegerile din noiembrie 2014 cine e sistemul si cine e poporul.

    1. cu siguranță esti prost ,..foarte prost informat,probabil sugi de la B1 WC sau de la dDigi 24 scugacii,..incearca si te informeaza din mai multe surse ,..ca nu pari a
      fi prost.

    2. Gabi, staiu dreapta si judeca drept, daca te due mint si-ai sa inmtelegi ca doar Ponta va fi ales, iti garantez profesional, dupa testarea optiunilor viitoare de vot pentru Romania! Deci, PSD va fi noul partid de guvernamant inpreuna cu Alde! Va garantez!

  3. Indiferent ce votam noi vor fi sorosisti bruxelezi. mereu a condus un guvern nevotat..cam de 15 ani tot ce votam este schimbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *