Skip to content
Politică

Ponta, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „Tinerii vor ieși diseară în stradă să ceară demisia Președintelui”

Fostul premier Victor Ponta a scris, vineri dimineață, pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur și de critic la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Astfel, Victor Ponta susține începerea „urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de „Conflict de interese”.

„Bun – deci acum, daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza :

1. DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de „Conflict de interese” prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece „in exercitatea atributiilor de servici … a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonialpentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani” ( vezi mai jos textul)
2. Tinerii frumosi si liberi care au cerut „un altfel de politica” vor iesi diseara in strada sa ceara demisia Presedintelui vinovat ( asa cum fac in aceste zile in Brazilia, Franta, etc)
3. Cu ocazia demisiei Dl Iohannis va fi cercetat penal si pentru fals si uz de fals , fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov / si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos
Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre – sau NU?!?”, a scris Victor Ponta pe Facebook

10 comentarii la “Ponta, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „Tinerii vor ieși diseară în stradă să ceară demisia Președintelui”

    1. Daaa, tot Basescu!! El a luat la fel casa din Mihaileanu. sau nu? Spalati pe creier ce sunt cei care nu pot sa gandeasca cu mintea lor.

  1. acesta stat nu este de drept! un infractor este președinte mai presus de lege ! o rușine pentru o întreaga națiune ! metastazele regimului başescu intoxică democraţia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *