Skip to content
Politică

Ponta, atac incendiar la adresa la adresa unei părți a presei. Nou mesaj despre prevederea controversată din Codul Silvic

Premierul României, Victor Ponta, a lansat miercuri, în debutul ședinței de Guvern, un atac extrem de dur la adresa celor care au susținut că noul ministru al Dezvoltării Sevil Shhaideh ar fi fina lui Liviu Dragnea, deși aceasta este de religie musulmană și este imposibil să aibă un naș creștin.

”Doamna ministru (n.r.: referindu-se la  noul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh) care va fi investita in functie la ora 17 va continua proiectele incepute de Liviu (n.r.: referindu-se la Liviu Dragnea). Am aflat (n.r.: din presă) ca doamna ministru, desi este musulmana, are un naș creștin. Nici nuu stiu dacă să râd sau să plâng cand aud atația proști care publică știri”, a precizat Victor Ponta cu privire la acuzațiile lansate la adresa noului ministru al Dezvoltării.

De asemenea, Ponta a precizat că noul Cod Silvic, care urmează să fie votat miercuri în Camera Deputaților, este un mare pas înainte și că prevederea mult discutată de a limita la maxim 30% achiziţia sau procesarea de masă lemnoasă din fondul forestier naţional este un lucru bun.

”Este un foarte mare pas inainte. O să mergem toți miniștrii la vot. Cred că inclusiv aceea prevedere a limitării la 30% pe piață a unei companii este un lucru bun.”, a precizat Victor Ponta în debutul ședinței de Guvern de miercuri.

Citește și: ULTIMA ORĂ Mesajul tranșant al lui Iohannis înainte de votul final pe Codul Silvic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *