Skip to content
Politică

Ponta, atac la președintele Iohannis: „Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea – GHINION!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, marți, pe pagina personală de Facebook, a lansat un atac dur la adresa actualului președinte al României, Klaus Iohannis.

„Vad ca iar facem Conferinte Mamut si anuntam Planuri Cincinale de Dezvoltare bla bla a Romaniei- vorbe goale pe care nici macar cei care le anunta nu le iau in serios pentru ca nu se bazeaza pe nimic serios si concret – exact ce vedem in ultimii doi ani in Regimul „Iohannis ” – sa fie bine sa nu fie rau ( cum nu stie nimeni)!
Intre timp lumea se misca fara sa astepte Romania – si pentru noi exista doar doua surse serioase de investitii si dezvoltare pe termen lung – fondurile europene nerambursabile si investitiile facute de China in Megaproiectul „New Silk Road” ( care deja s-a schmbat in OBOR – ” one belt one road”)!
1. Despre fondurile structurale de la UE stim cum stam / dupa ce am reusit cu mari eforturi sa absorbim si 5 miliarde euro in 2015 acum avem absorbite ZERO si responsabili guvernamentali niste caricaturi care dau din gura lozinci politicianiste neavand habar despre subiect / odata cu BREXIT in 2017 se vor taia sume consistente de la …… Exact , de la tarile neperformante in actualul exercitiu , Romania fiind iar „fruntasa” ca in 2012 – deci DEZASTRU
2. In ce priveste investitiile din Megaproiectul „One belt one road” , dupa Conferinta extraordinara a sefilor de guvern de la Bucuresti in 2013 aveam aprobate deja Proiectul „Cernavoda” ( cca 6 miliarde euro), „Rovinari” ( 1 miliard) , „Tarnita” ( 1,4 miliarde) si posibil „Cablul Submarin” ( cca 800 milioane)! Plus calea ferata rapida Bucuresti- Constanta si Centura Bucuresti – peste 10 miliarde de euro!
Stiti ce s-a facut cu aceste proiecte in 2016 – NIMIC / ce va urma in 2017? NIMIC
In loc sa fim seriosi si destepti si sa folosim fondurile UE si investitiile chineze noi facem Conferinte cu apa de ploaie despre nimic – bla bla e Proiectul de tara al Romaniei in 2016!
Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea – GHINION!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *