Skip to content
Politică

Ponta avertizează: Sloganul unificator al Dreptei va fi „Să învingem PSD cu orice preț”

Inquam Photos / George Călin

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că Partidul Social Democrat se află în fața unei prăbușiri electorale asemănătoare PDL în 2012, în condițiile în care alegerile locale se vor desfășura într-un singur tur.

I-am avertizat pe cei din PSD că, luptând pentru alegeri de primari şi președinți de CJ dintr-un singur tur (cum a luptat PDL în 2011), riscă să aibă soarta PDL din 2012!!! Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm! Miopia politică se plătește! Era clar că, pe modelul USL 2012, Dreapta va susține candidați unici în cele mai importante bătălii, indiferent de orgolii și interese de Partid – sloganul unificator va fi „Să învingem PSD cu orice preț” (cum în 2012 trebuia să îl învingem pe Băsescu și PDL cu orice preț)! Este acum clar că, din păcate, „conservele” securiste și liberale îl țin pe Marcel Ciolacu și majoritatea PSD prizonieri și distrug orice tentativă logică de coalizare a Stângii (care trebuia să recunoască și să promoveze ideea “uniți să învingem PNL și pe Iohannis cu orice preț”)! Misiunea celor care s-au „descoperit” votând în noiembrie Guvernul PNL Orban după care au fost „teleghidați” la PSD direct la masa lui Ciolacu era limpede pentru orice om rațional!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Liderul Pro România mai spune că în fața unei crize privind sănătatea publică, economice și sociale „noi ne ducem cu viteză spre prăpastie”.

În fața celei mai grave crize din istorie privind sănătatea publică, a unei crize economice și sociale care ar putea să fie mai gravă decât în 2010 și a unei țări vândute la bucată către “patronii” lui Orban, Costache sau Voiculescu- noi ne ducem cu viteza spre prăpastie! Winter is coming – dar noi suntem ProRomania – și ținem doar cu România!”, spune Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *