Skip to content
Politică

Ponta, caustic cu Dragnea și Dăncilă, privind pensiile românilor și inteligența artificială

nineoclock.ro

Fostul premier Victor Ponta a transmis, în decursul zilei de luni, un mesaj ce-i privesc pe prim-ministrul Viorica Dăncilă și pe liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Mai precis, comentariul ex-premierului vine pe fondul nesemnării pactului de colaborare de către România pentru a stabili o abordare europeană a Inteligenței Artificiale (AI). Amintim faptul că nici țări precum Cipru, Grecia și Croația nu au semnat pactul, conform B1.ro.

Victor Ponta a profitat de moment și a continuat seria atacurilor la adresa șefului PSD, afirmând că „dacă Liviu (Dragnea, n.r.) şi Viorica (Dăncilă, n.r.) tot au decis să ne fure pensiile tuturor celor sub 45 de ani măcăr să ne lase să construim roboţi care să ne plătească ei pensia furată”.

„Ia se ne gandim ce bine ar fi ca in locul unora dintre actualii ministri sau parlamentari sa avem niste roboti ( inteligenta artificiala)/ sigur ca ar asculta tot de comenzile “Stapanului” Liviu Dragnea ( ca si cei de acum) dar cu siguranta ar putea sa vorbeasca limba romana corect ( plus engleza, franceza etc), nu ar trebui sa citeasca de pe foaie, deoerece ar avea inregistrat in memorie discursul, ar spune mult mai putine prostii si minciuni nerusinate (gen Pilonul 1 de pensii o sa aiba “randament” mai mare decat Pilonul 2) , ii poti minti linistit ca le maresti salariul cu 25% si nu s-ar revolta, nu ar avea rude pe care sa le angajeze in diferite institutii publice pe salarii din ce in ce mai mari, ar putea sa fie schimbati din 6 in 6 luni fara motiune de cenzura sau sedinta de CEX (spunem ca sunt la revizie tehnica), ar putea fi fabricati in orice loc din tara si doar sa punem pe ei eticheta “Made in Teleorman” , si ar semna toate contractele cu Teldrum fara sa se teama ca ii cheama la DNA! Multiple avantaje…
Si totusi Romania condusa de Liviu si Viorica nu vrea sa sprijine proiectele europene privind dezvoltarea inteligentei artificiale / cred ca nu intelegeau despre ce este vorba… acum le-am explicat si sper sa isi schimbe pozitia!
Eu stiu ca inteligenta artificiala nu e la fel de placuta sau usor de inteles ca cea naturala (cu totii asteptam mai multe de la guvernare si la acest capitol 🙂 ), dar trei cuvinte ar trebui sa fie usor de inteles pentru factorii de decizie ai momentului: viitor, pregatire, solidaritate. Romania trebuie pregatita pentru secolul 21 (sau 2-1 🙂 ), pentru a avea un viitor de succes, si, in context de competitie globala / am uitat ca suntem membri ai UE si ca in 2019 o sa avem si presedintia semestriala – E normal sa exista pregatire pentru viitor si solidaritate cu colegii europeni, este o investitie in viitorul nostru comun.
Daca Liviu si Viorica tot au decis sa ne fure pensiile tuturor celor sub 45 de ani macar sa ne lase sa construim roboti care sa ne plateasca ei pensia furata!”, a scris, luni, Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *