Ponta cere ajutorul tinerilor. Ce vrea să facă acesta

Premierul Victor Ponta a fost  prezent vineri la scoala de vară a TSD.

În acest context, Ponta i-a rugat pe tinerii social- democrați să îl ajute în următoarele 73 de zile să vorbească numai de lucruri bune.

„În 2004 și 2009 am vorbit numai de rău. Eram mereu într-o alegere între rău și mai rău.Vreau să mă ajutați, în următoarele 73 de zile să vorbim de lucruri bune. Putem să avem drumuri mai bune, spitale mai bune, scoli mai bune. Vreau să vă rog să arătăm ce vrem să facem mai departe.

Adversarii noștri au rămas blocați la anul 2004. Alături de o echipă ce era tânără în 2004, acum au mai îmbătrânit și alături de voi, putem să facem lucruri bune pentru România. Mă bazez pe dvs. în această bătălie”, a transmis premierul Ponta.

Totodată, Victor Ponta transmite cele două pericole pericolele cu care „trebuie să luptăm în prioada următoare”. Acesta afirmă că timp de zece ani „vi s-a băgat în cap tot ce e rău”.

„Sunt două pericole cu care trebuie să luptăm în perioada următoare. Timp de zece ani vi s-a băgat în cap tot ce e rău. Trebuie să vină cineva din afară să ne indice că nu e bine să votăm cu un român, daca este ceva bun trebuie să vină din afara României, trebuie să fie cineva care fuge mereu pe la ambasade. Vreau să fiți alături de mine în această bătălie să arătăm că avem o identitate.
Nu suntem cu nimic mai prejos decât alții. Ne lipsește încrederea și mândria pe care o au alții. Al doilea pericol este tipul de egoism care a fost cultivat, acea lege a junglei”, afirmă Ponta.

Ponta le-a mai spus tinerilor social-democrați că îl invidiază uneori pe Radu Mazăre pentru decapotabile. bodyguarzi, dar și pentru cluburi.

„Îl invidiez uneori pe Radu Mazăre, pentru decapotabile, pentru bodyguarzi, pentru cluburi…Am fost cu Radu în cartiere de oameni din Constanța unde credeau că nu au nici o șansă. Vreau să vă rog să faceți un efort ca țara pe care eu vreau să o conduc, nu este o junglă, este o țară unde vrem cu toții să trăim”, a declarat președintele PSD Victor Ponta la scoala de vară a TSD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: