Skip to content
Politică

Ponta, cerință pentru Daniel Constantin

Joi, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, să găsească următoarea țintă de reducere a TVA, după produsele de panificație.

„Domnule ministru Constantin, în afară de veştile bune că producţia care este mai mare decât în 2013, o să vă dea şi doamna ministru Petrescu vestea că până la urmă reducerea TVA la pâine s-a dovedit o măsură corectă chiar şi din punct de vedere fiscal-bugetar şi vreau să discutaţi cu mediul de afaceri din agricultură în aşa fel încât toate subvenţiile să ajungă la timp, să-i ajutăm să-şi valorifice la un preţ cât mai bun şi să ne gândim care este următoarea ţintă pentru reducere a TVA după produsele de panificaţie”, a transmis Ponta în ședința de Guvern.

TVA-ul la pâine și produse de panificație a fost redus, în urmă cu un an, de la 24 %, la 9%.

3 comentarii la “Ponta, cerință pentru Daniel Constantin

  1. Vara asta am fost in Grecia,despre care se spune ca ar fi fost tara in cea mai mare criza din Europa, asa de mare ca la ei TOATE ALIMENTELE (inclusiv berea) au TVA 9%, celelalte produse au TVA 19%, iar tigarile au TVA …sa nu lesinati…ZERO LA SUTA! Domnilor or FMI si-a batut joc de noi, ori guvernarea Boc-Basescu. Ar mai fi o ipoteza – grecii au iesit cu mic cu mare in strada, iar noi romanii am stat sa ne beleasca guvernul Boc-Basescu in cardasie cu FMI si UE, ca alta explicatie nu am.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *