Skip to content
Politică

Ponta, comparație-cheie între Colectiv și scandalul bebelușilor: „Corupția nu mai ucide?”

Fostul premier Victor Ponta a lansat o comparație cheie între tragedia de la Colectiv și moartea bebelușilor infectați cu E.coli.

În acest context, fostul prim-ministru a sugerat că “jumătate” dintre manifestanții care au cerut demisia guvernului pe care l-a condus s-ar fi aflat “la serviciu”.

“Mă întreb de ce nu au ieșit din nou în stradă. Poate că jumătate din ei erau la serviciu în seara aceea”, a precizat Ponta la Realitatea tv.

Fostul prim-ministru spune că nu cunoaște, în ultimii 25 de ani, în România, nicio “tragedie speculată imediat și în mod direct fără niciun fel de perdea, în mod politic”, așa cum s-a întâmplat după incendiul de la clubul bucureștean, potrivit b1.ro.

“Domnul Iohannis, a doua zi – dânsul nu lucrează în weekend, cred că e singurul în care a lucrat -, a spus imediat cine e de vină. A folosit moartea acelor oameni pentru un scop pe care-l știm: ‘vreau să dau jos Guvernul’ ”, consideră Victor Ponta.

Totodată, acesta se arată indignat de faptul că președintele nu se implică personal și în cazul bebelușilor morți în condiții suspecte.

”Corupția nu mai ucide la Pitești?”, întreabă Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *