Skip to content
Politică

Ponta, concluzii dure după vizita lui Timmermans: Lei la televizor, mielușei în fața lui! EXCLUSIV

www.rfi.ro

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a fost joi, în România, unde a avut programate întâlniri cu preşedintele României, şefii celor două Camere ale Parlamentului, premierul dar şi cu Laura Codruţa Kovesi sau Tudorel Toader.

CITIȚI ȘI  UPDATE Prim-vicepreședintele CE: ”Pentru numele lui Dumnezeu, nu alergați în direcția opusă!”

În acest context, Victor Ponta, fostul premier al României, contactat de redacția de știri PSnews.ro, a declarat că atitudinea de ieri a lui Liviu Dragnea și a ”Companiei”, ”a confirmat ca toata povestea cu lupta cu Statul Paralel și cu DNA – Kovesi este doar o farsa pentru a-i pacalii pe oameni”.

”Frans Timmermans i-a pus la punct pe Dragnea si Compania. Pe cât de lei sunt când merg la televizor, pe atât de mielușei au fost ieri în fata domnului Timmermans,

Atitudinea lor a confirmat ca toata povestea cu lupta cu Statul Paralel si cu DNa – Kovesi este doar o farsa pentru a-i pacali pe oameni”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro

1 comentariu la “Ponta, concluzii dure după vizita lui Timmermans: Lei la televizor, mielușei în fața lui! EXCLUSIV

  1. Uite cine vorbeste! Tocmai el care s-a intors in genunchi cu to-do-list de la Barosso. Hai ca a devenit de ras pisicutul; miauuuu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *