Skip to content
Politică

Ponta, confesiuni devastatoare: România a ieșit din nou din aria de interes a marilor puteri! EXCLUSIV

agerpres.ro
" "

Actualul premier al României Viorica Dăncilă nu contenește să gafeze la întâlnirile pe care aceasta le are cu oficialii europeni. Cea mai recentă gafă comisă de șefa Executivului a avut loc nu mai târziu de miercuri, când într- o conferinţă de presă comună cu premierul muntenegrean Duško Marković,  a spus că se bucură să fie la Pristina, care este capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica, care este capitala Muntenegrului.

În acest context, contactat joi de PSnews.ro, fostul premier al României Victor Ponta a atras atenția că ”România a ieșit din nou din aria de interes atât a Marilor Puteri ( SUA, Uniunea Europeana, China) cât și a vecinilor noștri”.

" "
" "

Partea bună este că deja toată lumea știe cine este și ce face doamna Dancilă și nimeni nu dă importanță gafelor ei. Partea proastă este că România a ieșit din nou din aria de interes atât a marilor puteri ( SUA, Uniunea Europeana, China) cât și a vecinilor noștri! Toți consideră deja ca la București nu au cu cine să discute serios și nu ne mai bagă în seamă”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro

Chestionat și despre cum crede că se va descurca actuala guvernare în momentul în care România va prelua președinția Consiliului UE, liderul Pro România a adăugat:

”Sper ca până atunci să avem un alt prim-ministru. Sper”.

1 comentariu la “Ponta, confesiuni devastatoare: România a ieșit din nou din aria de interes a marilor puteri! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *