Skip to content
Politică

Ponta continuă dezvăluirile în megascandalul Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că își menține afirmațiile potrivit cărora uneii membri PNL au avut întâlniri private cu reprezentanți ai firmei Holzindustrie Schweighofer.

”Cred că lucrurile s-au lămurit după ce a citit toată lumea ceea ce am spus eu la postul B1. Lucrurile sunt foare clare. Eu am acuzat și acuz în continuare o doamnă deputat PNL și câțiva domni deputați PNL care s-au întâlnit și care în Parlament promovează interesele unei singure companii, împotriva interselor publice”, a declarat Ponta.

Premierul a precizat că nu a vorbit despre oameni din anturajul președintelui și că este de părere că prin efortul comun al tuturor instuțiilor statului se poate pune la punct o strategie de protejare a pădurilor.

Ponta a punctat că el consideră în continuare legitime acuzațiile sale la adresa „unei doamne deputat, fost ministru, și a unor domni deputați”.

”N-am afirmat niciodată și am fost foarte clar, că m-a întrebat Cătălin Striblea, „vorbiți de oameni din jurul președintelui?”. Nu, dimpotrivă. Și chiar cred că printr-un efort comun – președinte, Guvern, Parlament, servicii de informații, jandarmerie, poliție, putem să luăm măsuri concrete ca să fie o strategie de protejare a pădurilor.

Iar acuzațiile mele la adresa unei doamne deputat, fost ministru, și a unor domni deputați, în continuare le consider legitime și chiar așa s-a întâmplat.”a transmis Victor Ponta, potrivit B1.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *