Skip to content
Politică

Ponta contraatacă: Dragnea o să facă 150 de ani de pușcărie dacă vorbesc Maior și Coldea

stirileprotv.ro

Pe fondul apariției liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, la Antena 3 – unde a vorbit atât despre cum fosta conducere a SRI-ului s-a implicat atât în Guvernul lui Victor Ponta, cât și în alegerile de la vârful PSD -, fostul premier Ponta a reacționat.

Personaj principal în declarațiile șefului Camerei Deputaților, Ponta a contraatacat, afirmând că Liviu Dragnea minte atunci când spune că Florian Coldea l-ar fi influențat pe el, ca șef al Executivului, să numească anumite persoane în funcțiile de procurori-șefi ai instituțiilor centrale de anchetă.

”Minte! El însuși a fost la mine și a stat ore în șir, cu Crin Antonescu și Daniel Constantin și alții. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorbă. Un mincinos! Când te duci la oameni care nu te întrebă nimic… minte normal! Au fost cred cei care erau liderii USL atunci. La socrul meu acasă, în curte. Cred că (Dragnea) e într-o mitomanie cronicizată”, a declarat Ponta, confrom B1.ro.

Mai mult decât atât, avocatul susține că George Maior și Florian Coldea cunosc informații cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar dacă aceștia vor vorbi, șeful PSD va ajunge să facă 150 de ani de pușcărie.

”Domnul Maior și domnul Coldea, dacă vor să vorbească, mâine Dragnea face 150 de ani de pușcărie. Dragnea nu știe nimic compromițător despre Maior și Coldea. Absolut nimic! În schimb, ei știu despre Dragnea. Deci cocoșelile astea ale lui sunt la stilul ”hai să negociem”. Și cu Kovesi ați văzut că ba e luptător, ba e prietenos. El e ca la târg așa, la Alexandria, te duci și te tocmești. Nu e chiar așa și de asta i se și înfundă”, a declarat fostul prim-ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *