Skip to content
Politică

Ponta, critici virulente la adresa Executivului: Ne merităm soarta!

psnews.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri, pe pagina personală de Facebook a comentat proiectul de ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Codului fiscal, potrivit căruia  contribuțiile de asigurări sociale (CAS) ale angajatului vor fi majorate de la 10,5% la 21,7%, iar pentru sănătate (CASS) de la 5,5% la 8,9%.

Citiți și Tehnocrații își arată adevărata față. Contribuțiile de asigurări ale angajaților, DUBLATE

Astfel, potrivit ex-premierului  ”s-a inceput distrugerea tuturor masurilor economice care au stat la baza cresterii economice ( si implicit a resurselor bugetare pentru pensii si salarii)”.

”In timp ce opinia publica este mereu ocupata cu diverse „fumigene” s-a inceput deja distrugerea tuturor masurilor economice care au stat la baza cresterii economice ( si implicit a resurselor bugetare pentru pensii si salarii) !
Guvernul Tehnocrat vrea sa schimbe deja Codul Fiscal :
1. La mai putin de un an de la intrarea sa in vigoare la 1 Ianuarie 2016
2. Prin Ordonanta de Urgenta ( nu prin lege in Parlament)
3. Afecteaza circa 200 de articole din Cod
4. Schimba fundamental regimul fiscal privind atat regimul firmelor cat si al angajatilor
Oare ce spun acum investitorii privati care au cerut stabilitate legislativa si predictibilitate / dar ambasadorii din SUA si UE care au cerut mereu transparenta si consultare in cazul masurilor fiscale / sau reprezentantii angajatilor care se trezesc cu sarcina fiscala aproape dublata peste noapte?
Dar cei care au votat cu Klaus Iohannis si au vrut Guvern tehnocrat pentru ca „Ponta mareste taxele” se simt inselati si manipulati?!?
Si daca dupa Alegerile din 11 Decembrie – prin vointa alegatorilor romani – va veni un Guvern PSD-ALDE cum va face Bugetul si va conduce tara cu masurile fiscale luate de Guvernul Tehnocrat???
Sper ca intelegeti toti miza a tot ce se intampla in aceste zile! Daca nu intelegem ne meritam soarta!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *