Skip to content
Politică

Ponta, critici virulente la adresa Executivului: Tehnocrații au „sarcină” să distrugă sistemul energetic

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat, într-o postare pe Facebook, că distrugerea sistemului energetic românesc „este una din sarcinile Guvernului de tehnocrați”. În acest sens, fostul premier a făcut referire la cazul falimentului Complexului Energetic Oltenia.

„La inceputul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic in faliment / prima solicitare a partenerilor internationali catre noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective si reducerea drastica a productiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie)!
Am refuzat aceasta strategie de capitulare / am numit manageri romani cu experienta in domeniu care au pastrat locurile de munca, au marit productia si au adus societatea pe profit!
In 2015 managerii romani s-au trezit cu dosare penale fabricate si au fost schimbati imediat ce au venit „tehnocratii” ( noul Ministru al Energiei a spus ca a primit „ordin” sa faca asta- intre timp judecatorii au decis definitiv ca schimbarea a fost ilegala)!
In 2016 CEO a trecut pe pierdere, se anunta mii de oameni disponibilizati, nu mai sunt bani de salarii si am ajuns sa importam energie din Cehia si Ungaria!
Iar acum in conducere este numit un cetatean german care pana sa ajunga la Gorj a lucrat in Rusia, Coreea de Nord, China??!!!
Ce credeti ca facea Propaganda Securista daca il numeam eu pe acest domn ( nu il cunosc, poate fi bun sau rau, nu asta e subiectul aici)??!? Credeti ca se anuntau PE Facebook sa vina protestarii in Piata ca vreau sa vand tara catre Rusia, Coreea de Nord, China ?!? Se sesizau procurorii sa ii faca repede un dosar penal?!? Pregatea PNL Gorj o greva a minerilor contra Guvernului?!?
Din pacate distrugerea sistemului energetic romanesc este una din „sarcinile” Guvernului de tehnocrati! Au fost blocate toate investitiile in modernizare sau productie / au fost schimbate conducerile cu oameni numiti de „Sistem”/ am inceput sa importam energie! Cand vor pleca in Decembrie tehnocratii vor primi un „bonus” de la sefii lor care i-au numit aici – iar romanii vor ramane sa plateasca pretul!, a scris Ponta, pe Facebook.

 

1 comentariu la “Ponta, critici virulente la adresa Executivului: Tehnocrații au „sarcină” să distrugă sistemul energetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *