Skip to content
Politică

Ponta, critici virulente la adresa tehnocraților: Dacă asta e democrația în România…

Fostul premier Victor Ponta a criticat dur actualul Guvern tehnocrat, spunând că este singurul executiv din Europa care nu a fost niciodată ales de nimeni, dar care își dorește, totuși, să se rămână.

Întrebat dacă va încerca acest guvern să se mențină la Palatul Victoria şi după alegeri, Victor Ponta a răspuns: „cât au ordin, rămân; cât nu, pleacă la Bruxelles, înapoi”.

 

„Este singurul guvern din Europa care nu a fost niciodată ales de nimeni, în care prim-ministrul şi miniştrii nu au candidat niciodată pentru nimic, nu vor candida în toamnă, dar îşi doresc să rămână în Guvern. Dacă asta e democrația în România, eu pot doar sa lupt cu aceasta idee, nu pot sa fac singur nimic, asta e situatia din Romania. Lucruri rele se pot intampla intotdeauna daca nu facem ceea ce ar trebui sa faca orice stat normal”, a declarat Ponta, la Realitatea Tv.

În ceea ce privește șansele unui Executiv Cioloș 2, Victor Ponta a afirmat: „Cred ca domnul Cioloș deja a anunțat ca vrea sa fie ministru, eu cred ca va vrea sa fie din nou fara sa candideze la nimic, e perfect. Domnul Cioloș si tehnocratii pot sa castige la loterie fara sa cumpere niciun loz. In toamna, Iohannis cu PNL credeau ca o sa castige electoratul. Masurile economice si liberalii sunt reprezentati in acest moment doar de ALDE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *