Skip to content
Politică

Ponta dă ca sigură decizia ÎCCJ în cazul lui Iohannis

Premierul Victor Ponta s-a arătat convins că Înalta Curte de Casație și Justiție îl va declara incompatibil pe prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis.

Prezent în Parlament pentru ședința Camerei Deputaților în care s-a luat act de demisia lui Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta a afirmat că ÎCCJ îl va declara incompatibil pe Iohannis, argumentând că toate deciziile Instanței au fost la fel în asemenea cazuri.

De asemenea, Ponta a declarat că Înalta Curte de Casație și Justiție nu „va mai fi presată”, având în vedere că termenul pentru judecarea procesului lui Iohannis va fi pe 18 noiembrie.

„Domnii Blaga și Iohannis se luptă să îl salveze pe deputatul Stoica Ștefan, cel care este declarat incompatibil printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă a ÎCCJ probabil dând un semnal și pentru Iohannis că îl salvează până la sfârșit. O fac din teama că pe 18 noiembrie cu siguranță și Iohannis o să fie declarat incompatibil că așa au fost deciziile până acum. Nu vor mai fi presiuni la ÎCCJ, pentru că procesul se judecă pe 18, iar după 16 noiembrie, domnul Iohannis o să rămână un simplu primar ca mulți alții și atunci va fi declarat incompatibil”, a declarat Ponta.

Deputații ACL au protestat astăzi la ședința Camerei Deputaților în care s-a luat act de demisia lui Viorel Hrebenciuc și a deputatului PDL Ștefan Stoica, arătând pancarte pe care scria: „Victor Ponta, când îl grațiezi pe Voiculescu?”.

4 comentarii la “Ponta dă ca sigură decizia ÎCCJ în cazul lui Iohannis

  1. de ce se da decizia pe 18 dupa alegeri? sa ne facem de ras de tot? dati-i decizia de incompatibilitate acum sai am rezolvat problema. ca oricum e acelasi rezultat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *