Skip to content
Politică

Ponta dă cărțile pe față: M-au ajutat de la BNR, SRI, SIE

wall-street.ro

Victor Ponta, fostul premier al României, sustine ca a fost „ajutat” de SRI, SIE, BNR si Curtea de Conturi, in sensul ca a fost „protejat” pentru a „guverna bine”. Ponta a spus, intr-o emisiune, ca a fost de mai multe ori in concedii cu fostul sef al SRI George Maior, cu care era in relatii „apropiate”.

„Nu mai suntem atat de apropiati, pentru ca stam pe alte continente, dar nu ma veti auzi spunand eu ceva de rau vreodata de domnul Maior. M-a ajutat, nu doar George Maior ca persoana, m-au ajutat, repet, de la BNR, SRI, SIE, m-au ajutat, altfel nu putem sa guvernez bine. (…) Pe mine, institutiile statului, cat am fost prim-ministru, vorbesc de SRI, SIE, BNR, Curte de Conturi, m-au ajutat in sensul in care nu sa fac ceva rau sau ilegal, ci sa guvernez bine.Eu le-am cerut sa ma protejeze. Adica, spune-mi daca vrea sa ma caute cineva care are probleme, daca vreau sa numesc pe cineva in functie care are probleme, da, spuneti-mi ca sa nu gresesc, (…) cand esti prim-ministru, se intampla„, a explicat Victor Ponta, luni seara, conform ziare.com.

 

Fostul lider PSD a mentionat ca nu va spune ce a vorbit la intalnirile si discutiile private cu persoane din conducerea SRI, SIE, BNR, decat in situatia in care ar fi obligat de „marturii mincinoase”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *