Skip to content
Politică

Ponta dă semnalul. Alături de Iohannis, 130 de primari pot fi salvați

Premierul Victor Ponta a explicat declarația potrivit căreia crede că Înalta Curte de Casație și Justiție va da dreptate Agenției Naționale de Integritate privind dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis.

Ponta a explicat că a făcut această declarație pentru că fiecare primar care a avut asemenea probleme a primit o decizie nefavorabilă, fiind în total 130 de primari declarați incompatibili.

„Nu se poate doar pentru Iohannis mumă și pentru ceilalți ciumă. Sunt 130 de primari care au fost declarați incompatibili. Mi-aș dori să câștige, ca să-i salvăm pe toți primarii, din toți 130, cred că 100 sunt numai de la noi. Doamne ajută să fie așa!  Dincolo de asta, m-a amuzat un lucru, a fost întrebat domnul Iohannis, știți că duminică a spus domnul Băsescu că domnul Iohannis e incompatibil și trebuie judecat, eu am zis cred că pe 18 noiembrie asta va fi decizia. Uitați comentariul lui Iohannis: „La Ponta a fost imixtiune în justiție, la Băsescu a fost o scăpare”, deci m-a amuzat teribil. 

Am spus că eu cred că pe 16 noiembrie Iohannis pierde alegerile și atunci nu mai există presiune pe justiție, că acum există, domne îl scoți din cursa prezidențială. Cred că decizia ca termenul să fie pe data de 18 este una corectă. Mi-aș dori să câștige pentru că astfel câștigă și ceilalți 130 de primari declarați incompatibili”, a spus Ponta.

1 comentariu la “Ponta dă semnalul. Alături de Iohannis, 130 de primari pot fi salvați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *