Skip to content
Politică

Ponta dă semnalul printre pesediști. Urmează excluderi pe bandă pentru cei care ies din linie

" "

PSD va intra într-un proces de analiză în ianuarie – februarie, a anunțat, marți, președintele partidului, premierul Victor Ponta.

„PSD, în ianuarie – februarie, își face analizele, să vedem ce a mers bine, ce a mers rău, ce lucruri trebuie schimbate, pentru că trebuie schimbate radical o mulțime de lucruri în PSD și asta vor decide colegii noștri. Poziția mea este că suntem un partid democratic și că asta se decide pentru toată lumea. Și că cine sare acum, așa, din rând, crezând că o să câștige ceva, cred că se înșală. Și îmi voi folosi toată autoritatea pe care încă o mai am în partid ca să-i pun la locul lor. Cine face rău PSD-ului, sigur că e excludere”, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

" "
" "

Potrivit acestuia, dacă PSD vrea să câștige din nou alegerile, în 2016, alegeri locale și parlamentare, trebuie să vină cu o nouă strategie, cu un nou proiect.

„Cu cel actual am câștigat parlamentarele, localele, europarlamentarele. Am pierdut la prezidențiale. Deci e clar că e nevoie de o resetare a structurii, a principilor, în așa fel încât în 2016 să avem oferte cu care să putem câștiga”, a adăugat președintele PSD.

Întrebat dacă șeful de campanie la prezidențiale, Liviu Dragnea, ar trebui să facă un pas înapoi, așa cum cer voci în PSD, Victor Ponta a răspuns că el este singurul responsabil pentru pierderea acestor alegeri. „Cât am câștigat am luat laurii, acuma credeți că dau vina pe altcineva?”, a spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *