Skip to content
Politică

Ponta dă un impuls turismului românesc. Măsura de ULTIMĂ ORĂ pe care o vrea premierul

" "

Prim-ministrul României, Victor Ponta, impulsionează turismul românesc.

Astfel, premierul a dezvăluit, vineri, în cadrul unei conferințe la Constanța, că are în vedere un proiect care vizează un impozit specific pentru turism, care ar duce la controale mai puține, proceduri mai simple și competiție mai clară.

" "
" "

„Un lucru care este important, mi-a fost prezentat si mie, domnul Teodorovici si domnul Tudose, stiam de proiectul care s-a discutat, anume impozit specific pentru turism care sa insemne proceduri mult mai simple si controale mai putine, competitie mai clara si servicii mai bune. Din punctul nostru de vedere proiectul, daca respecta ce am discutat – plafonul de 5 milioane de euro – si daca duce la debirocratizare si taxe mai simplu de platit, sigur ca este bun.

Chiar daca turismul vara in principal inseamna litoralul Marii Negre, trebuie sa insemne mult mai mult, pe tot parcursul anului, pentru ca, slava Domnului, potential exista. Vom face partea care revine Guvernului -taxe mai mici, infrastructura mai buna si cred ca turismul va participa la produsul intern brut si vreau sa vad mai multi straini in tara noastra. Am citit o stire ca a scazut numarul romanilor in Bulgaria, ce sa zic, nu pot sa zic ca am fost trist”, a declarat Victor Ponta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *