Skip to content
Politică

Ponta: Dacă parlamentarii PNL votează la vedere pentru Guvernul Cîţu, atunci le dau şi votul meu

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis joi că dacă parlamentarii PNL şi aliaţii lor vor vota la vedere în favoarea Guvernului Cîţu, atunci şi el le va da votul său şi, probabil, şi alţii de la Pro România şi PSD, menţionând că România are nevoie de un Guvern.

Îi fac lui Florin Roman o propunere publică – ca oamenii să vadă clar cine îi minte (jucând în piese de prost gust) şi cine le spune adevărul!„, a scris Ponta pe Facebook.

El a menţionat că „pentru a trece Guvernul Cîţu este nevoie de 233 de voturi, iar PNL a avut 240 de voturi la învestirea Guvernului Orban, în condiţiile în care nici Pro Romania, nici PSD nu au votat„. Ponta a adăugat că, între timp, „PNL a mai transferat câţiva parlamentari pesedişti”, iar acum are minim 245 de voturi.

Dacă la votul pentru Guvernul Cîţu parlamentarii PNL şi aliaţii săi votează la vedere pentru – atunci o să le dau şi votul meu (şi probabil vor fi şi alţi colegi de la Pro Romania şi PSD)! Nu negociez nimic cu PNL, nu vreau nicio funcţie sau avantaj şi nu mă bănuieşte nimeni că din cel mai acerb critic al lor o să devin peste noapte susţinător, dar cred că România are nevoie de Guvern; şi vreau să devoalez jocul iresponsabil al PNL făcut cu sprijinul şi în înţelegere cu „conservele” lor plantate în conducerea PSD! Ce credeţi că vor face liberalii? Joacă corect la vedere sau se ţin de şmecherii şi şobolănii la vot?”, a mai scris Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *