Skip to content
Politică

Ponta, declarație năucitoare despre Dragnea: Sper să nu dispară ca Ghiță

editie.ro

Ex-premierul Victor Ponta a făcut marți o declarație năucitoare despre propriul șef de partid, Liviu Dragnea, exprimându-și speranța că acesta nu va dispărea ca fostul deputat PSD / PRU Sebastian Ghiță.

Ponta a remarcat marţi la Parlament că Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu (fondatorul Partidului România Unită), scrie News.ro.

Chestionat dacă s-a pus problema înfiinţării unui partid naţionalist, fostul prim-ministru a replicat: „A pus problema domnul Dragnea şi o să îl întreb când vreau să fac altceva în politică. Am văzut că e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am înţeles că a discutat dânsul cu Diaconu. Foarte bine”.

„Important este că acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a completat social-democratul.

Victor Ponta a mai spus că Liviu Dragnea „îl tot trimite” la alte partide, dar el a fost doar în PSD, în comparaţie cu liderul social-democraţilor.

„Am văzut că domnul Dragnea mă tot trimite la alte partide, eu nu am fost decât în PSD, nu am fost în alte partide. Dânsul a mai fost în alte partide”, a conchis Ponta, făcând aluzie la calitatea de membru al Partidului Democrat (PD) pe care a avut-o Dragnea până în anul 2001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *