Skip to content
Politică

Ponta, declarații explozive: „Mă bucur să văd că toți propagandiștii care m-au înjurat pe mine…”

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri, pe pagina personală de Facebook a făcut o serie de precizări referitoare la principalele obiective dezbătute de președintele Klaus Iohannis, în ședința CSAT de marți.

”Nu il cunosc pe autorul acestui articol/ nu stiu daca are dreptate sau nu/ dar este, in sfarsit, o analuza facuta in Romania cu ratiune, argumente, informatii si creierul liber ( nu calcat in picioare de cizma Propagandei – ca nenumaratele texte de doi bani cu care ne-au invadat „ofiterii si subofiterii” din presa oficiala). Si este despre Romania si interesul nostru! Va rog sa cititi daca vreti sa intelegeti si apoi sa va formati o opinie!
PS – ieri dupa CSAT Dl Iohannis a anuntat ( foarte corect din punctul meu de vedere) ca nimic nu se schimba in abordarea Romaniei fata de Turcia care ramane „un partener esential” – fff bine / si ma bucur sa vad ca toti propagandistii care m-au injurat pe mine cu spume la gura cand am spus exact acelasi lucru ( ” vandut dictatorului Erdogan” ) au batut disciplinat din calcaie , au receptionar ordinul pe unitate si si-au inghitit limba mai ceva ca pe vremea comunistilor – ce slugi sinistre !!!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *