Skip to content
Politică

Ponta denunță ”blatul Iohannis-Dragnea”. Ce spune despre povestea porcului de la SRI EXCLUSIV

ziaruldeinvestigatii.ro

Victor Ponta, fostul premier al României, a acordat joi o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat cele mai recente precizări ale președintelui României, Klaus Iohannis.

Amintim că președintele Klaus Iohannis, joi, în cadrul unei conferințe de presă, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la vulnerabilitățile cu care se confruntă creșterea economică a României.

CITIȚI ȘI UPDATE Iohannis, nemulțumit de proiectele lui Toader. Ce spune despre răspunderea magistraților

În acest context, fostul premier a declarat că precizările președintelui ”sunt de fațadă” și că între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea ar exista un blat pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Cred că sunt de fațadă. Dragnea si Iohannis au un blat pentru 2019 – PSD nu îl deranjează la prezidențiale și Iohannis îl lasă pe Dragnea cu Guvernul”, a declarat Victor Ponta pentru PSNEWS.RO

Mai mult, chestionat în legătură cu afirmațiile făcute de Klaus Iohannis la adresa liderului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre care președintele susține că ”e puțin obsedat și obsedații nu fac bine politicii”, Victor Ponta a adăugat că:

”Cred că Iohannis se teme că Tăriceanu nu este parte a blatului lui cu Dragnea și că va candida serios în 2019”, a susținut acesta.

Totodată, fostul premier a adăugat că PRO România ”va avea un candidat serios în 2019”.

”Și Pro România va avea un candidat serios În 2019 și vom încerca să stricăm blatul Iohannis- Dragnea. O să îl anunțăm la timpul potrivit, iar eu îl voi susține cu toată convingerea”, a declarat fostul premier.
Nu în ultimul rând, chestionat dacă are noi precizări legate de ”povestea porcului de la SRI”, fostul premier a replicat că:
”Ce precizări vă mai trebuie? Dacă vreți greutate sau mod de preparare, știe domnul Dragnea – eu nu mănânc porc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *