Skip to content
Politică

Ponta, despre așa-zisa implicare în dosarul Microsoft: „Să mă cheme DNA-ul”

" "

Premierul Victor Ponta a vorbit despre așa-zisa sa implicare în dosarul Microsoft, afirmând că dacă Direcția Națională Anticorupție îl va chema la audieri, se va prezenta și se va apăra în fața procurorilor, nu în fața presei.

Totodată, premierul Victor Ponta a declarat că este destul de ciudat ca după doisprezece ani să apară această problemă chiar cu o zi înainte de începerea campaniei electorale.

" "

„Am văzut că informația a apărut pe surse, m-am dus la birou să văd despre ce e vorba, am văzut că e o persoană anonimă. Am verificat rapid la Corpul de Control, nu s-a făcut în 2004 un control legat de licențe. Eu nu mai eram șef al Corpului de Control, eram ministru. TSD nu are personalitate juridică, deci nu putea primi donații. Dacă mă cheamă cei de la DNA le spuneam ce v-am spus dumneavoastră.

N-am niciun fel de îndoială, mă gândesc că mâine e ultima zi de necampanie. Aș fi preferat să vină DNA să mă întrebe. Mă justific în presă pentru că m-a acuzat presa. DNA nu m-a acuzat de nimic. Nu am avut niciodată de-a face cu licențe, nu am avut niciun fel de atribuții. Acest dosar a fost declanșat de raportul Corpului de Control pe care eu l-am trimis la Parchet. Poate că eram masochist să mă acuz pe mine?”, a declarat premierul Victor Ponta.

Acesta a făcut referire și la decizia ÎCCJ în cazul dosarului de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis.

„De ce trebuie să fim noi doi scoși? ICCJ a făcut bine că s-a pronunțat, dar putea să se pronunțe acum trei luni. Rămâne domnul Tăriceanu, poate îi iese și lui vreun dosar”, a afirmat premierul, râzând.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *