Skip to content
Politică

Ponta, despre Macovei și Udrea: „Două doamne de respectat”

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la funcția supremă în stat, premierul Victor Ponta, a declarat miercuri că le respectă pe Monica Macovei și pe Elena Udrea pentru că au candidat și au obținut un număr important de voturi.

„Doamna Macovei și doamna Udrea sunt două doamne în primul rând, chiar de apreciat, au curaj să intre într-o lume în general a bărbaților. Au luat un număr, din punctul meu de vedere, important de voturi, mai mic decât domnul Tăriceanu, dar un număr semnificativ. E vorba de sute de mii de români. Nu, de ce să spun: „Nu vreau voturi de la doamna Udrea sau nu vreau voturi de la doamna Macovei” (…) pentru că vreau să fiu președinte al tuturor românilor”, a afirmat Ponta la Digi 24.

Premierul a admis însă că nu a avut negocieri cu niciuna dintre contracandidatele sale din primul tur.

„Nu am purtat până în acest moment niciun fel de negocieri. Nu cred că vom purta neapărat în continuare. Am spus un lucru: că eu respect în primul rând cele două candidate pentru că au candidat, că au obținut un număr important de voturi și îi respect pe toți cei 700-800.000 de români care le-au votat”, a susținut Ponta.

1 comentariu la “Ponta, despre Macovei și Udrea: „Două doamne de respectat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *