Skip to content
Politică

Ponta, încă un dezacord major cu Băsescu

" "

În urma ultimei ședințe CSAT, Președinția a anunșat că bugetele instituțiilor cu atribuții în domeniul siguranței naționale au fost amânate „până când va exista „o imagine clară a resurselor”. Cu toate acestea, premierul Victor Ponta contrazice această variantă, anunţând că „bugetele s-au aprobat de principiu”.

„În ceea ce priveşte propunerile de buget pe anul 2015 ale MApN, MAI, SRI, SIE, SPP şi STS, membrii Consiliului au decis ca avizarea acestora să se facă după ce Guvernul va avea o imagine clară a resurselor pe care le are la dispoziţie”, transmisese Preşedinţia la finalul şedinţei CSAT, printr-un comunicat de presă.

" "
" "

Victor Ponta a venit însă cu propria variantă asupra bugetelor: „Bugetele s-au aprobat de principiu, urmând să se facă procedura odată cu bugetul mare. Deci nu există niciun fel de problemă, există acordul de principiu al CSAT. Bineînţeles, atunci când avem acordul cu instituţiile internaţionale închidem”, a spus Victor Ponta.

Premierul asigură că bugetul va fi echilibrat și va respecta promisiunile făcute. „Indexarea pensiilor, reducerea CAS şi obligaţiile pe zona de sănătate şi educaţie sunt incluse în buget. Vor fi negocieri dificile, dar putem avea un buget echilibrat în 2015„, a adăugat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *