Skip to content
Politică

Ponta dezvăluie cele mai mari neîmpliniri pe plan guvernamental şi personal. Discuţia emoţionantă cu fiul lui în Istanbul

Premierul Victor Ponta dezvăluie cele mai mari neîmpliniri pe plan guvernamental şi personal. Discuţia emoţionantă cu fiul lui în Istanbul.

Prezent, luni seară, la Antena 3, prim-ministrul a precizat că neîmplinirea din punct de vedere guvernamental a fost „cu siguranţă partea de infrastructură şi chestiunea cu autostrada”.

„La anul, pe vremea aceasta, de la intrarea în Nădlac până la Sibiu, se merge pe autostradă, dar ar trebui să facem şi în sud, şi în Moldova, şi în alte zone”, a declarat Ponta.

Întrebat despre cea mai mare neîmplinire personală, şeful Executivului a răspuns: „Am realizat că e prima dată, după 5 ani, când am stat cu fiul meu, Andrei, câteva zile doar eu. De la 7 ani până la 12, am stat o dată, doar când eram bolnav, doar noi doi. Aceasata este cea mai mare nerealizare, dar sper s-o remediez în timp”.

Chestionat dacă fiul lui i-a pus întrebări în legătură cu dosarul la DNA, Ponta a replicat: „A venit şi mi-a zis: «Ştiu – Băsescu ţi-a făcut dosarul». I-am spus că nu e chiar aşa, e mai complicat, dar să fie sigur că întotdeauna am respectat legea şi nu îl voi face de râs”.

Întrebat de ce a ales să se opereze  în Turcia şi dacă nu a avut suficientă încredere în medicii români, Victor Ponta a răspuns: „Mi-am asumat criticile. Am avut la operaţie lângă mine un medic foarte bun (domnul Codorean, medic militar). Îmi fac recuperarea cu un foarte bun kinetoterapeut român. Sigur că am încredere în medici. Necesitatea mea a fost de a sta un pic mai liniştit: fără camere de luat vederi la intrare, fără toată lumea care să vină să-mi spună ce am de făcut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *