Skip to content
Politică

Ponta dezvăluie efectele anchetelor DNA la nivelul Guvernului

Șeful Guvernului a vorbit vineri la Târgoviște despre efectele avute asupra funcționarilor din executivul pe care îl conduce după anchetele DNA din ultima perioadă.

Premierul Victor Ponta sustine ca, din cauza „atmosferei de suspiciune” creata de anumite institutii ale statului in ultima perioada, functionarilor si personalului de la Guvern le este teama sa mai semneze documentele oficiale.

„Vreau sa schimbam o anumita atmosfera de suspiciune, de reclamatii. Nu stiu cum e la universitati, dar la Guvern nu mai semneaza nimeni nimic”, a declarat Victor Ponta, la Targoviste, unde a participat la Conferinta nationala a rectorilor, informează ziare.com.

El a precizat ca situatia este cauzata de teama ca orice semnatura intra in vizorul anchetelor DNA, ale Curtii de Conturi si altor asemenea institutii.

„Mai simplu, cine nu munceste nu greseste„, a adaugat candidatul PSD la alegerile prezidentiale. El a subliniat, in context, ca este normal ca, „daca cineva greseste, plateste, dar important este ca institutiile statului sa functioneze”.

3 comentarii la “Ponta dezvăluie efectele anchetelor DNA la nivelul Guvernului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *