Skip to content
Politică

Ponta dezvăluie momentul care l-a revoltat în ziua votului, câte dezbateri electorale vor exista și care îi sunt temerile în turul II

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, prezent duminică seară în cadrul unei emisiuni televizate la Antena3, a dezvăluit care este evenimentul din ziua votului care i-a produs amărăciune și chiar la revoltat.

”Este un rezultat bun. Pentru mine această seară va rămâne cu un gust amar, pentru că am văzut în sediul USL, în faţa căruia am avut un mare miting, pe MRU şi pe Vasile Blaga, alături de Iohannis. M-am gândit, totuşi, că eu rămân cu această imagine scârboasă. Nu am văzut niciun liberal acolo”, a punctat Ponta.

Ponta a adăugat că este pregătit pentru următoarele săptămâni de campanie, până la turul II, cu mai multe acţiuni, inclusiv dezbateri televizate dar şi că va dezbate, alături de liderii coaliţiei de guvernare, cine ar putea fi următorul premier.

„Marţi este şedinţa coaliţiei PSD – PC – UNPR – UDMR şi PLR. Vom discuta mai multe nume pentru postul de premier. PLR sper şi cred că va intra în coaliţia de guvernare, făcând un soi de USL 2. Sunt în continuare în PLR lideri importanţi care sunt daţi deoparte de PDL şi sunt convinşi că şi ei vor veni pentru un USL 2. Pot să vă spun cu siguranţă că marţi vom vorbi dlespre o persoană sau mai multe pentru funcţia de premier. Şi niciunul nu este in PSD, pentru că vrem să fim în spiritul USL, unde nu avem şi funcţia de preşedinte şi de premier. Sigur nu va fi Traian Băsescu”, a explicat actualul premier.

Dincolo de faptul că eu voi încerca să vorbesc despre ce vreau să fac ca preşedinte, dacă voi fi ales pe 16%, staff-ul meu a solicitat, începând de luni, 10 decembrie, la cele patru televiziuni de ştiri, mergând cu domnul Iohannis, pentru patru dezbateri, pe temele care ţin de preşedinte. Eu am primit de la patru televiziuni confirmarea. Ştiu că domnul Iohannis nu a vrut să vină la Antena 3. Mergem şi la o televiziune prietenă, şi la una ostilă.”

Ponta a recunoscut că are în continuare emoţii, pentru că a văzut metodele de fraudare din 2004 şi din 2009 reactivate şi de această dată.

„Am emoţii, bineînţeles. Am văzut în această seară exact metodele folosite şi în 2004 şi în 2009. Serviciul Român de Propagandă s-a reorientat spre domnul Iohannis acum. Este mai puternic acest serviciu, decât toate celelalte servicii, pentru că l-au scos pe domnul Băsescu de două ori preşedinte al românilor”, a punctat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *