Skip to content
Politică

Ponta dezvăluie o discuție purtată cu Cioloș: „Te rog…”

" "

Întrebat dacă după două luni de guvernare a tehnocraților, noul Guvern a început cu stângul sau cu dreptul, fostul premier Victor Ponta a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat dcnews.ro, că l-a rugat pe noul prim-ministru, Dacian Cioloș, să păstreze principalele reforme ale Executivului Ponta.

„Ma bucur ca au pastrat bugetul, am si discutat cu domnul Ciolos, cu care am o relatie foarte civilizata pentru ca asa e si normal, si i-am spus – te rog, nu schimba asta cu 5% TVA, crede-ma nu iti spun ca sa ai o gaura in buget, aceste masuri s-au dovedit a fi cele mai bune. Aia cu 9% pentru agricultura, turism, a fost cea mai buna. 20% TVA e suficient, vom creste pe competivitate. Atata timp cat aceste masuri s-au pastrat, celelalte chestiuni care tin strict de politica nu vreau sa le comentez eu, de aceea avem lideri”, a declarat Ponta.

" "

În același timp, întrebat dacă consideră că Guvernul condus de Cioloș va rămâne după alegerile din toamnă, Ponta a răspuns: „Nu stiu, si cred ca nu stie nici domnul Ciolos. Si il cred”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *