Skip to content
Politică

Ponta, dezvăluire-bombă: de ce a cerut Dragnea Guvernului să renunțe la SPP

Inquam Photos
" "

Fostul premier Victor Ponta susţine că premierul şi miniştrii cabinetului Dăncilă nu beneficiază de serviciile Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) pentru că Liviu Dragnea le-a cerut acest lucru după ce SPP ar fi refuzat să-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu în noaptea în care a fost adoptată ordonanţa 13.

„Vreţi să vă spun de ce a renunţat (Guvernul la SPP – n.r.)? Domnul Dragnea i-a cerut doamnei Dăncilă şi miniştrilor să renunţe, pentru că în acel week-end cu Ordonanţa 13 domnul Grindeanu a plecat cu SPP-ul, domul Dragnea a sunat la SPP şi nu au vrut să-i spună unde e Grindeanu. Şi atunci domnul Dragnea a zis: „Dom-le, dacă voi nu-mi spuneţi unde-i, prim-ministrul şi miniştrii să nu mai aibă SPP”, a afirmat Victor Ponta miercuri seară, la România Tv, informează news.ro.

" "
" "

El a susţinut că nu există un conflict între SPP şi alte instituţii ale statului şi că nu ar fi normal ca un astfel de serviciu să răspundă unui om.

„Nu e adevărat; asta-i cea mai mare ticăloşie. În loc să recunoşti că nu eşti în stare să te organizezi, să dai vina pe altcineva”, a spus Ponta în acest context.

Fostul prim-ministru a afirmat totodată că premierul Viorica Dăncilă are consilieri „pusi de domnul Dragnea” şi că, în opinia sa, aceştia „o sabotează intenţionat ca să arate ce slabă e”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *