Skip to content
Politică

Ponta, dezvăluire halucinantă despre ambasadorul care își făcuse un obicei în a interveni la Guvern și ANAF

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, fostul premier Victor Ponta dezvăluie cine este ambasadorul care îşi făcuse un obicei din a interveni pe lângă instituţiile din România.

Astfel, potrivit fostului premier este vorba despre fostul ambasador al Olandei în România, Matthijs van Bonzel. Acesta l-ar fi presat pe Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, într-un caz de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro.

„Vă rog să citiți acest text! Nu cunosc în amănunt cele relatate dar în anii trecuți știu că am sprijinit activitatea ANAF și a Direcției Antifraudă de combatere a marii evaziuni fiscale, inclusiv protejându-i de toate „intervențiile” din țară și din afară!
Rezultatul – numai în anul 2015 un plus de venituri la buget de 3 MILIARDE EURO (din care am putut să mărim salarii și pensii și să reducem TVA și CAS)! Sunt curios să văd dacă în 2016 aceste rezultate vor fi menținute.
PS – Pentru că Diaconu e mai „timid” vă spun eu cine era ambasadorul care mereu intervenea și la Guvern și la ANAF pentru tot felul de companii mai mult sau mai puțin oneste – fostul ambasador al Olandei, cel care ne dădea lecții de „integritate și anticorupție” săptămânal la Hotnews! Că așa iubim noi „lupii moraliști”!”, a dezvăluit Ponta pe Facebook.

 

 

2 comentarii la “Ponta, dezvăluire halucinantă despre ambasadorul care își făcuse un obicei în a interveni la Guvern și ANAF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *