Skip to content
Politică

Ponta, dezvăluiri despre Iohannis din epoca USL

Campania electorală pentru prezidențiale este pe ultima sută de metri. Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, continuă atacurile la principalul contracandidat din cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis.

”Eu am considerat că prim-ministrul se ocupă în primul rând de economie. Nu știu ce o să fac cu domnul Iohannis.. Eu l-am întrebat pe domnul Iohannis: doriți la MAI sau la Finanțe (n.r. – în februarie, când s-a rupt USL) pentru că sunt două chestii total diferite. El mi-a spus: la oricare, doar să fiu vicepremier. Ceea ce este un lucru foarte neserios. A mai vrut să fie prim-ministru a lui Geoană, pe urmă premierul lui Antonescu. Eu am fost în Sibiu și e un oraș frumos. De ce ar vrea să plece cineva din Sibiu în fiecare an? Funcția este singurul lucru care îl interesează pe Iohannis”, a  spus Victor Ponta la DCnews.ro.

Totodată, premierul a precizat că înainte de turul doi vor exista patru mari dezbateri între cei doi candidați care trec de turul I.

6 comentarii la “Ponta, dezvăluiri despre Iohannis din epoca USL

    1. Dar si ceilalti trepadusi impinsi de sistem sa candideze ,ce-o sa mai jeleasca…. TOTI LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI !!! CRIN PRESEDINTE ,PE EI, PE MAMA LOR !

  1. Dar ceva dezvaluiri de spre relatia pe care a avut-o Robert Turcescu , Mihai Morar , etc cu Daciana nu ai ?
    Ca am inteles ca ai multi ” sogori”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *