Skip to content
Politică

Ponta, dezvăluiri despre reacția conducerii PSD privind demisia lui Dragnea. Surse: Cine ar fi liderul PSD care a vrut demisia lui Dragnea

După ce conducerea PSD a decis să amâne luarea unei decizii în privința demisiei lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv al social- democraților și au convocat pentru miercuri un Comitet Național Executiv, Victor Ponta dezvăluie că absolut niciun membru al conducerii PSD nu a fost de acord cu demisia omului doi din partid.

Citește și: Lovitură de teatru. Liviu Dragnea rămâne omul doi în PSD, cel puțin în următoarele zile

De asemenea, Ponta a lansat noi înțepături către PNL, despre care spune că ”s-au fofilat, în stilul lor” și că acum nu mai știu nimic de suspendarea lui Traian Băsescu din din 2012.

”Pot sa va spun un singur lucru. Am avut o discutie cu colegii mei din BPN, absolut toti nu au fost de acord cu demisia domnului Dragnea si atunci mergem miercuri si ne intalnim in forul mai mare, in comitetul executiv. E o situație extrem de importantă, este sanctionat tot PSD, cei de la PNL s-au fofilat in stilul lor si nu mai stiu nimic ce Basescu. Domnul Dragnea si-a prezentat demisia. PNL s-a fofilat, doar nu l-a suspendat Dragnea singur pe Basescu. Trebuie sa decidem ce facem cu PSD.”, a precizat șeful PSD, Victor Ponta după ședința PSD de luni.

Totuși, potrivit B1 Tv, care au citat surse din rândul conducerii PSD, Marian Oprișan nu ar fi fost în rândul celor care nu erau de acord cu demisia lui Dragnea, militând pentru respectarea statutului în privința celor care au fost condamnați.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, discuțiile ar fi fost făcute pe grupuri, nefiind o ședință propriu zisă.

Miercuri la ora 16 este programat Consiliului Național Executiv al PSD, unde se va dezbate pe tema demisie lui Dragnea din poziția de președinte executiv al social- democraților.

1 comentariu la “Ponta, dezvăluiri despre reacția conducerii PSD privind demisia lui Dragnea. Surse: Cine ar fi liderul PSD care a vrut demisia lui Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *