Skip to content
Politică

Ponta, două întrebări cheie care ar putea să îl destabilizeze pe Klaus Iohannis

" "

Premierul Victor Ponta, prezent la o emsisiune televizată la Antena3, i-a transmis contracandidatului său din finala prezidențială, Klaus Iohannis, două întrebări cheie cheie.

”Eu i-am mai pus întrebări, dar nu am primit răspunsuri. Dacă aveam ocazia în seara aceasta să mă întâlnesc cu el aș fi insistat pe mai multe întrebări.

" "
" "

Ce credeți, dle Iohannis, despre ce s-a întâmplat în 2012? Până acum nu a vrut să îmi răspundă, deși vrea să fie președintele și celor care au votat pentru demiterea lui Băsescu. Îmi pare rău că nu a vrut să îmi răspundă până acum. Eu am votat pentru demiterea lui Băsescu și cred că am făcut bine.

A doua întrebare ar fi legată de retrocedările din Sibiu. I-am prezentat niște date… Pentru Ardeal, Banat, Maramureș, cel mai important proiect USL este descentralizarea. 90% din probleme trebuie să le rezolvi pe plan local. USL a lucrat la proiectul de descentralizare alături de Dragnea și Antonescu. Atunci, Klaus Iohannis a zis că vrea să fie capitala de regiune la Sibiu, nu la Brașov. Asta denotă o superficialitatea pe care am văzut-o și la dezbateri. Când vorbești de un proiect atât de important, nu poți să reduci tot la ce vrei tu”, i-a transmis Ponta lui Klaus Iohannis joi seară.

Citește și: Glontul de argint tras de Ponta care l-a dat complet peste cap pe Iohannis

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, era așteptat la Antena3 pentru o nouă confruntare cu Victor Ponta, însă a refuzat, preferând participarea Digi24. Motivul invocat de Iohannis pentru a declina oferta Antenei 3 a fost aceea că două dezbateri electorale au fost de ajuns pentru electorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *