Skip to content
Politică

Ponta, după victoria lui Timmermans la europarlamentare: Se pare că olandezii nu se uită la Antena 3

psnews.ro
" "

Partidul lui Frans Timmermans a câștigat alegerile europarlamentare din Olanda, arată exit-poll-urile. Acesta este o veste proastă pentru ”iresponsabilii demagogi și ridicoli care s-au cocoțat în fruntea PSD”, susține Victor Ponta.

Liderul Pro România a mai spus că politicienii propuși de Liviu Dragnea pe lista PSD la europarlamentare sunt niște ”zănatici antieuropeni”, potrivit B1.

" "
" "

Ponta a mai afirmat că noul cântec de promovare electorală în favoarea PSD, interpretat de doi copii, este ”comunisto-fascist”.

Alegerile Europarlamentare incep cu vesti foarte bune pentru social democratii pro europeni ( inclusiv pentru ProRomania) – si cu vesti proaste pentru iresponasbilii demagogi si ridicoli care s-au cocotat in fruntea PSD!
1. Social Democratii lui Frans Timmermans au castigat Alegerile din Olanda ( se pare ca olandezii nu se uita la Antena3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb)
2. Noul cantec comunisto-fascist despre PSD si ce rau este “Timmerman” a ajuns in presa europeana – prin promovarea facuta de Codrin ( Bufonul lui Vadim- devenit recent bufonul lui Dragnea dar si Secretar General al PSD)
3. Europarlamentarii ProRomania pe care dvs ii veti alege duminica ( Corina Cretu, Mihai Tudose, Iurie Leanca) vor merge la Bruxelles in Grupul Social Democrat – in locul zanaticilor antieuropeni de pe lista lui Dragnea / in acest fel adevaratii social democrati din Romania vor fi reprezentati in continuare cu cinste la nivel european!
Pe 26 Mai veniti la vot – fiti ProRomania!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *