Skip to content
Politică

Ponta este ironic cu cei care vor veni după el. Cum vrea să rămână în istorie actualul guvern. Important document semnat de premier

Prim-ministrul Victor Ponta s-a arătat ironic faţă de cei care vor veni după el şi a dezvăluit cum vrea să rămână în istorie actualul guvern.

Şeful Executivului a spus, după semnarea deciziei de aprobare a Programului Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, că proiectele începute prin POIM vor fi inaugurate de alții. Totodată, Ponta şi-a exprimat dorinţa ca guvernul pe care îl conduce să rămână în istorie drept cabinetul care a deblocat fondurile europene, relatează Agerpres.

„Sunt bucuros că tot ceea ce se va începe pe acest program (…) se va realiza în continuare și trebuie realizat în continuare și o să inaugureze alții ceea ce începem noi, pentru că așa este normal în politică. Mi s-a spus că eu inaugurez ceea ce au început alții. O să inaugureze alții ce începem noi”, a afirmat premierul, la Palatul Victoria.

Demnitarul s-a declarat inspirat de discursul liderului ALDE, Guy Verhofstadt, în care acesta se adresa premierului grec Alexis Tsipras în Parlamentul European.

„Deși sunt social-democrat, m-a inspirat un discurs pe care l-am văzut recent în Parlamentul European. Liderul ALDE, domnul Verhofstadt, întreba un alt prim-ministru: «Cum vrei să rămâi în istorie?». Eu vreau să rămână acest guvern ca cel care nu doar că a dat pensii, salarii, a scăzut TVA, dar ca guvernul care a deblocat fondurile europene și a semnat, a lansat, la opt ani după ce am intrat în Uniunea Europeană, cele mai importante programe operaționale”, a detaliat Victor Ponta.

2 comentarii la “Ponta este ironic cu cei care vor veni după el. Cum vrea să rămână în istorie actualul guvern. Important document semnat de premier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *