Skip to content
Politică

Ponta explică ce a urmărit prin refacerea USL

Premierul Victor Ponta a explicat prin intermediul unei intervenții telefonice la Antena3 ce a urmărit prin refacerea oficială a  USL.

Relansarea USL de astăzi este un mesaj transmis românilor pentru după 16 noiembrie și însemană stabilitate, a explicat, vineri, președintele PSD, candidat la prezidențiale.

”Azi am dorit să transmitem un mesaj pentru ziua de după 16 noiembrie, iar prin mesajul de azi dorim să transmitem stabilitate și seriozitate.

Ponta pleacă președinte, premier vine Tăriceanu, tot fondator USL, alături de toți parlamentarii aleși pe lista USL și politica noastră e cea pe care o știți, și la economie, și în domeniul social, și la fonduri europene, și la agricultură”, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale, Victor Ponta, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Prezidențiabilul PSD a precizat de asemenea și că refacerea USL l-a enervat teribil pe șeful statutului, Traian Băsescu.

”În partea celaltă, în afară de ură și disperare, nu am văzut nimic. Enervarea, chiar turbarea dl. Băsescu, îmi confirmă că am făcut foarte bine că am refăcut USL-ul”, a punctat șeful PSD.

Ponta spune că USL2 înseamnă ”moștenirea integrală a obiectivelor politice, principiilor pe care le-am avut din 2012 și a majorității covârșitoare a oamenilor cu care am format USL”.

La rândul său, președintele PLR, Călin Popesscu-Tăriceanu, a reiterat că, în cazul în care va ajunge premier, nu vor fi majorate nici cota unică, nici impozitele.

”Dacă noi vom forma guvem, nu vom majora nici cota unică, nici taxele, ci vom urmări să reducem TVA la 19% pentru toate produsele”, a spus Tăriceanu, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *