Skip to content
Politică

Ponta dezvăluie cum stau de fapt lucrurile în ACL. Când va intra PLR la guvernare

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri la adresa celor din ACL, explicând că PDL de fapt este partidul care conduce alianță, dar folosindu-se de numele de PNL.

”În realitate PNL nu mai există, PDL îl duce de mână pe Klaus Iohannis, folosindu-se de numele PNL. Juridic, PDL nu va mai da drumul numelui de PNL”, a precizat Ponta duminică.

”USL se poate reface, după ce noul Guvern va avea nu doar programul de guvernare, ci și pe liberalii care nu vor să fie supușii pedeliștilor (n.r.: referindu-se la liderii PNL care au trecut de partea lui Călin Popescu Tăriceanu).

Dacă dl. Tăriceanu intră în turul voi vom fi niște adversari așa cum nu a văzut România. Dacă nu, după primul tur PLR va avea reprezentare în Guvern.

(…) USL a reprezentat cel mai bun program de guvernare, guvernăm și astăzi după el.

Colegii noștri de la liberali au venit cu niște principii ale programului de guvernare: cota unica, care a fost condiția lor să guvernăm împreună, scutirea impozitului la profitul reinvestit, o veche solicitare a mediului de afaceri. (…) USL se va reface cât mai repede.

Până în 2016 suntem obligați să ne ținem de programul USL”, a mai punctat Victor Ponta duminică seară la Antena3.

2 comentarii la “Ponta dezvăluie cum stau de fapt lucrurile în ACL. Când va intra PLR la guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *