Skip to content
" "
Politică

Ponta explică motivul pentru care Codul silvic trebuie adoptat

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Târgoviște, că săptămâna viitoare, marți, se va dezbate Codul silvic în comisia parlamentară de specialitate din Camera Deputaților, iar dacă apoi va fi adoptat și promulgat vor exista instrumente „mult mai puternice” de luptă împotriva celor care abuzează de poziția de piață și încurajează „defrișări excesive”, notează agerpres.

„Am vorbit cu doamna deputat Carmen Moldovan, care este președinta Comisiei de mediu din Camera Deputaților, marți va fi din nou Codul silvic în dezbatere și rămânem pe poziția pe care am fost, aceea de a adopta un cod — la care culmea am lucrat și cu liberalii, cu doamna Lucia Varga am lucrat foarte bine atunci, mă rog, acum s-a mai răzgândit — prin care prevenim, combatem și sancționăm defrișările ilegale și monopolul pe piață al oricărei companii. Nu vorbesc de una anume, vorbesc în general.

" "

Marți, dacă se votează în comisie și apoi merge la promulgare la președinte, se publică în Monitorul Oficial o să avem instrumente mult mai puternice de luptă împotriva celor care abuzează de poziția de piață și încurajează până la urmă defrișări excesive”, a precizat Ponta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *